Veckans lunch

Veckans lunch

VECKA 49 – 2024

Välkommen till oss på Ulls väg 4 (Granne med SVA,
Vi serverar lunchen mellan 10:00 och 14:00

  • Lunch pris 123kr
  • Studentpris 80kr

    Mot uppvisande av studentlegitimation.

  • Pensionärspris 95kr
Måndag

Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

Stekt fiskfilé med lime aioli och potatismos

Grillad vegokorv med persiljestuvad potatis

Dagens pasta – Dagens soppa

Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
 
”Raggmunk” med lingonsylt
 
Pestobakad sejfilé med potatismos
 

Vegetariska nuggets med grönsaksris och asiatisk dippsås

Dagens pasta – Dagens soppa
onsdag

Nötfärsbiff med gräddsås, lingon och potatismos

Friterad fisk med paprikacrème och stekt potatis

Vegetariska vårrullar med kinesisk dippsås
 

Dagens pasta – Dagens soppa

Torsdag

Kyckling Jambalaya med het currydressing

Fiskgratäng Bombay med tomat och curry

Vegetarisk jambalaya med sojabitar och currydressing

Pannkakor med sylt och grädde 

Dagens pasta – Ärtsoppa

Nattbakad fläskkarré med rödvinssås och Béarnaisesås samt stekt potatis

Stekt panerad fisk med kall citron- och dillsås samt kokt potatis

Vegetarisk morotsbiff med ranchsås och ris 

Dagens pasta – Vegetarisk thaisoppa

FREDAG
union jack, flag, union flag-26119.jpg

The lunch of the week

WEEK 49 – 2024

Welcome to us at Ulls väg 4 – Ultuna
We serve lunch between 10:00 and 14:00

  • Lunch price 123kr
  • Student price 80kr

    Upon presentation of student ID.

  • Retirement price 95kr
Monday
Isterband with parsley stewed potatoes and beetroot
 
Fried fish fillet with lime aioli and mashed potatoes
 
Grilled veggie sausage with parsley stewed potatoes
 
Pasta of the day – Soup of the day
Tuesday
Fried rimmed pork with onion sauce and boiled potatoes
 
“Raggmunk” with lingonberry jam
 
Pesto-baked pollock fillet with mashed potatoes
 
Vegetarian nuggets with vegetable rice and Asian dipping sauce
 
Pasta of the day – Soup of the day
Wednesday
Ground beef with cream sauce, lingonberries and mashed potatoes
 
Fried fish with paprika cream and fried potatoes
 
Vegetarian spring rolls with Chinese dipping sauce
 
Pasta of the day – Soup of the day
 
Thursday
Chicken Jambalaya with hot curry dressing
 
Bombay fish gratin with tomato and curry
 
Vegetarian jambalaya with soy chunks and curry dressing
 
Pancakes with jam and cream
 
Pasta of the day – Pea soup
Friday
Night-baked loin of pork with red wine sauce and Béarnaise sauce and fried potatoes
 
Fried breaded fish with cold lemon and dill sauce and boiled potatoes
 
Vegetarian carrot steak with ranch sauce and rice
 
Pasta of the day – Vegetarian Thai soup
 

Följ oss på Facebook för lunchmenyn!

”Så långt det är möjligt satsar vi på Matverkstan på ekologiska, svenska och helst närodlade råvaror i vår matlagning. Vi bakar vårt eget bröd, köper endast in Fair Trade-märkt kaffe och ekologisk mjölk. All kött och fågel är av svenskt ursprung och all fisk är MSC-märkt. Så bygger man en hållbar matverksamhet”

Christian Bonthron – Januari 2019