Bröllopscatering & festmåltider
Bröllopscatering & festmåltider i Uppsala
Komponera din egen meny!
Förrätter
Inkokt röding
med wasabicréme och syltad rödlök.
Kräftcheesecake
toppad med forellrom
Cheviche på hummer
med krabba, lax, räkor, koriander, lime och chili .
Grön sparris
med rostad serranoskinka, valnötter och balsamicoglace
Canapé
Skagen med kräftor .
Rödbetscarpaccio
med getostcrème och hjortronvinaigrette
Varmrätter
Lammrostbiff
marinerad i rosmarin, vitlök och honung, Serveras med getostpotatiskaka och rödvinssky
Helstekt oxfilé Provençale
med råstekt potatis och vitlökssmör samt sky.
Baconlindad kycklingfilé
med rostad paprikasås samt ugnstekta potatis och morötter .
Pestobakad kycklingfilé
med potatisgratäng, soltorkad tomat och fetaostsås.
Smörstekt lättpanerad havsabborre
med grön sparris, ramslökshollandaise och örtslungad färskpotatis.
Ljummen flankstek
med potatisgratäng och Madeirasås samt ugnsbakade småtomater.
Lammytterfilé
med rosmarinsdoftande rödvinsås och potatisbakelse
Newcastle ale marinerad fläskytterfilé
fylld med Parmaskinka och pesto, madeirasås med rostad vitlök och rostad mandelpotatis.
Ljummen dubbelmarinerad biffrad
med rödlöksvinaigrette och chilibéarnaise, potatisgratäng och rostade grönsaker.
Fylld ostgratinerad aubergine (Veg)
med tomat-och mozzarellasallad samt kokt potatis.
Desserter
Chokladmousse
med halloncoulis och maräng.
Äppelcrunch
med vaniljcrème och kanel.
Trippel chokladpannacottta
med rommarinerade bär.
Chokladtryffelkaka
med hallonsås och vispgrädde.
Passionscheesecake
med exotiska frukter
Ostbricka
med tillbehör.
Krämig chokladmousse
med färska jordgubbar.
Hallonparfait
med färska marinerade björnbär.
Tiramisu
Vaniljpannacotta
med bärcoulis.
Vegetarisk 3-rätters:
- Minipaj med fetaost och spenat samt jungfrusallad.
- Zucchini-och ostbiffar med varm ajvardressing, tzatziki och klyftpotatis.
- Chokladtryffelkaka med hallonsås och vispgrädde