Veckans lunch
Veckans lunch
VECKA 47 – 2024
Välkommen till oss på Ulls väg 4 (Granne med SVA,
Vi serverar lunchen mellan 10:00 och 14:00
-
Lunch pris 123kr
-
Studentpris 80kr
Mot uppvisande av studentlegitimation.
-
Pensionärspris 95kr
Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt
Räkjambalaya med vitlöksdressing
Vegetariska köttbullar med gräddsås
Dagens pasta – Dagens soppa
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
“Raggmunk” med lingonsylt
Stekt panerad fiskfilé med paprikacrème
Vegetariska nuggets med het currydressing
Dagens pasta – Dagens soppa
Gulaschgryta med ris och smetana
Pestobakad sejfilé med potatispuré
Vegetariska vårrullar med hong kongsås
Dagens pasta – Dagens soppa
Pannbiffar med löksky och stekt potatis
Fiskgratäng på medelhavsvis
Pannkakor med sylt och grädde
Dagens pasta – Ärtsoppa
Kebabtallrik med tillbehör (tomat, rödlök, isberg, feferoni, kebabsås, stark sås)
Friterad fisk med mojo rojocrème
Falafel med basmatiris
Dagens pasta – Vegetarisk thaisoppa
The lunch of the week
WEEK 47 – 2024
Welcome to us at Ulls väg 4 – Ultuna
We serve lunch between 10:00 and 14:00
-
Lunch price 123kr
-
Student price 80kr
Upon presentation of student ID.
-
Retirement price 95kr
Meatballs with mashed potatoes, cream sauce and lingonberry jam
Prawn jambalaya with garlic dressing
Vegetarian meatballs with cream sauce
Pasta of the day – Soup of the day
Fried rimmed pork with onion sauce and boiled potatoes
“Raggmunk” with lingonberry jam
Fried breaded fish fillet with paprika cream
Vegetarian nuggets with hot curry dressing
Pasta of the day – Soup of the day
Pan steaks with onion cloud and fried potatoes
Mediterranean-style fish gratin
Pancakes with jam and cream
Pasta of the day – Pea soup
Följ oss på Facebook för lunchmenyn!
”Så långt det är möjligt satsar vi på Matverkstan på ekologiska, svenska och helst närodlade råvaror i vår matlagning. Vi bakar vårt eget bröd, köper endast in Fair Trade-märkt kaffe och ekologisk mjölk. All kött och fågel är av svenskt ursprung och all fisk är MSC-märkt. Så bygger man en hållbar matverksamhet”
Christian Bonthron – Januari 2019